Cautare

727 de rezultate pentru "bucur virgil" (3.92 secunde)
Virgil Codrea, liderul SED LEX Bihor, ne comunicat ca s-a obtinut, in urma negocierilor, si modificarea Legii 188/1999 privind Statutul functionarilor publici prin instituirea sistemului de avansare-tip cariera.
Statul va plati, prin intermediul administratiilor locale doar partea fixa a tarifului, parte care nu tine de concurenta, potrivit lui Virgil Musatescu, responsabil pe energie al Misiunii USAID pentru Romania.
Directorul Virgil Boboc plaseaza si el responsabilitatea autoritatii publice locale, dar este mult mai transant in privinta simpatiilor politice. "Nu regia apreciaza legalitatea mandatului de membru in CA, ci consiliul local.
In cazul celui national, bugetele locale vor trebui sa suporte diferenta dintre costul real al producerii energiei termice si pretul vechi de referinta de 107,5 lei pe gigacalorie, dupa cum ne-a explicat Virgil Musatescu, presedintele Asociatiei pentru Politici Energetice din Romania (APER).
Ca atare, din cauza reducerii cantitatilor, pe fondul unui consum in crestere, pretul gazului de la capatul sondei va creste, explica Virgil Musatescu, presedintele Asociatiei de Politici Energetice pentru Romania (APER).
Seful Biroului Anticoruptie Hunedoara, subcomisarul Virgil Suba, a declarat ca, pentru a nu-i aplica sanctiunea contraventionala prevazuta de lege, functionarul AND Arad a solicitat administratorului ca mita sa ii fie transferata on line la Oficiul Postal nr.
Secretarul general al Sindicatului Minier Cariera Jilt - Nord, Virgil Stoica, afirma ca "activitatea sindicala din Cariera Jilt - Nord are ca obiectiv asigurarea unor conditii optime de munca si siguranta pentru toti angajatii, precum si asigurarea unui venit salarial in raport cu munca efectuata de acestia".
Potrivit lui Virgil Petcu, reprezentant Electrica SA, cei peste 8 milioane de consumatori vor primi la urmatoarea factura si noile contracte de furnizare a energiei electrice, in acord cu normele ANPC.
Directorul general al Regiei Autonome a Distribu-tiei Termice Bucuresti, Virgil Ramba, ne-a declarat ca banii vor ajuta asociatiile locatare sa modernizeze atat instalatiile interioare, cat si izolarea termica exterioara.
La manifestare au fost prezenti Ion Danut Juganaru, vicepresedinte si director general executiv al Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta, Virgil Breaban, decanul Facultatii de Constructii din cadrul Universitatii "Ovidius", Cristinel Sebe si Aurora Cioc, ultimii doi fiind directori ai ICECON Bucuresti.
Vineri, la sediul Colegiului Economic "Virgil Madgearu" a avut loc lansarea oficiala a proiectului de cooperare descentralizata intre Italia si Romania pentru dezvoltarea capacitatii institutionale, administrative, de planificare si coordonare a administratiilor implicate in proiect, cit si a intreprinzatorilor din zona de sud-est a Romaniei prin parteneriatul cu Regiunea Veneto.
Ca salariile vor fi majorate ne-a dat asigurari si directorul RAT Craiova, Virgil Boboc, care nu a dorit însa sa dezvaluie despre ce procent este vorba.„Se va face un act aditional în care vom stipula toate modificarile, urmarindu-se, bineînteles, si cresterea salariilor.
Spatiul ramas e suficient - regia mai are doua locatii unde pot fi redistribuite daca acest centru se dezvolta“, a declarat Virgil Boboc, directorul RAT Craiova.
Directorul Regiei Autonome de Transport (RAT) Craiova, Virgil Boboc, a mentionat ca se încearca achizitionarea a 17 autobuze si zece tramvaie, toate second hand.
Conducerea PRM "a luat act, cu scarba, de declaratiile mizerabile" ale Danielei Buruiana, preciza Biroul de presa al formatiunii intr-un comunicat, mentionand ca "aceasta femeie imposibila este informatoare a SRI, inca de pe timpul lui Virgil Magureanu".
Cred ca se vor închiria în continuare, dar la negru", a explicat Virgil G., de 37 de ani, din Craiova.  52 mp pentru doua persoane Potrivit Legii locuintei, care reglementeaza aspecte sociale, economice, tehnice si juridice ale constructiei si ale folosintei locuintelor, exigentele minimale consta în acces liber individual la spatiul locuibil, fara tulburarea posesiei si a folosintei exclusive a locului detinut de catre alta persoana sau familie;
Nu stiu daca vom avea cu cine sa-i înlocuim, pentru ca unii au plecat la munca în strainatate, iar cei care au ramas probabil se vor duce si acestia la Ford sau la furnizorii Ford", a precizat presedintele Patronatului Uniunea Generala a Industriasilor din România (UGIR) 1903, Virgil Boboc.
Nu stiu daca vom avea cu cine sa-i înlocuim, pentru ca unii au plecat la munca în strainatate, iar cei care au ramas probabil se vor duce si acestia la Ford sau la furnizorii Ford", a precizat presedintele Patronatului Uniunea Generala a Industriasilor din România (UGIR) 1903, Virgil Boboc.
La eveniment au participat membri ai CNIPMM din mai multe judete din tara, oficialitati aradene, seful Departamentului de Dialog Social al Guvernului, secretarul de stat Daniel-Virgil Popescu, presedintele Patronatului Tinerilor Intreprinzatori, Florin Jianu, si presedinta Patronatului Femeilor de Afaceri, Kaya Sebahat.
Directorul RADET, Virgil Ramba, a declarat luni ca a primit o solicitare de majorare a pretului la gigacalorie, pe care a inaintat-o primarului general, Sorin Oprescu.
google-analytics.com